Στις εκλογές της 7ης Ιουλίου -που έγιναν σε κλίμα εξαιρετικής δικομματικής πόλωσης- το ΜέΡΑ25 επέτυχε τον βασικό του στόχο, δηλαδή την είσοδο του κόμματος στην Βουλή.
 
Στην Κορινθία ειδικότερα, το ΜέΡΑ25 κατάφερε και αύξησε τόσο τις ψήφους όσο και το ποσοστό του.
Χρέος μας είναι οι 3085 Κορίνθιοι συνοδοιπόροι που πλησίασαν εκλογικά το ΜέΡΑ25, να πλαισιώσουν και τις κατά τόπους Ομάδες Ανυπακοής αλλά και να συμμετάσχουν στην διαδικασία οργανωτικής ανασυγκρότησης του κόμματος, που θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα.
Τους καλούμε να δηλώσουν την διάθεσή τους αυτή, στο τοπικό  www.kor-mera25.gr αλλά και να γίνουν μέλη του κόμματος στο κεντρικό www.mera25.gr
 
Από σήμερα, ο ανένδοτος αγώνας για την δικαίωση του ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ και την έξοδο της χώρας από την προοπτική της χρεοδουλοπαροικίας, μπαίνει σε νέες και πιό στέρεες βάσεις.
 
Μέχρι τη Νίκη!
 
ΜέΡΑ25 - Ομάδα Ανυπακοής Κορινθίας

 

Είναι τουλάχιστον λυπηρό, άνθρωποι που θέλουν να λένε πως ανήκουν ακόμα σε ένα κάποιο τμήμα της Αριστεράς, να καταφεύγουν σε ανακρίβειες για να περιορίσουν την άνοδο της απήχησης του ΜέΡΑ25, την ώρα που οι ίδιοι καταρρέουν.
 
Σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ψυχογιός, ισχυρίστηκε και επανέλαβε πολλές φορές οτι το ΜέΡΑ25 είναι διαθέσιμο να συνεργαστεί τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την ΝΔ!!!

Συναντήσεις

   
   
   
   
   

Νewsletter